Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Opatijo bajna biseru ti našeg mora

Opatijo bajna biseru ti našeg mora 

Ivo Robić pjevajući Serenada Opatiji "Čuj serenadu Opatijo bajna biseru ti našeg mora. U tvom divnom skladu ti lijepa si noću. Prekrasna kada svane zora...", odlično je opisao grad koji polako ulazi u špicu turističke sezone. Naša PartyHR njuškala pronjuškala su malo atmosferu u gradu u pet popodne. Žarko sunce i visoka temperatura natjerala je sve da osvježenje potraže na nekim od Opatijskih plaža koje su ugodno popunjene mamile osvježavajućim morem. Donosimo Vam fotografije koje će Vas na trenutak, barem mislima odvesti na ovo predivno mjesto, koje morate označiti na karti kao destinaciju za posjetu ovog ljeta.

Opširnije...

Minea - Ekskluzivni intervju

Minea - Ekskluzivni intervju 

Naša simpatična pjevačica Minea, za Party.hr dala je ekskluzivni intervju. Saznajte o Minei ono što još niste znali!

Opširnije...

Oliver Dragojević, dolazak na koncert

Oliver Dragojević, dolazak na koncert 

U nedjelju na službenom otvorenju VI. Ljeta na Gradini naša PartyHR njuškala nisu mogla ne primijetiti dolazak legendarnog nam pjevača, i glavne zvijezde večeri Olivera Dragojevića. Elegantnog i s osmjehom na licu, do samih vratiju Trsatske tvrđave, dovezao ga je Taxi. Ispred Tvrđave spremno je pozirao našem fotografu i razveselio jednog dječaka kome je i poklonio ulaznicu za koncert. Veličanstvenim nastupom oduševio je sve i otvorio početak ovogodišnjeg  VI. Ljeta na Gradini.

Opširnije...

Opatija - Maria II Of London i Lucky me

Opatija - Maria II Of London i Lucky me 

U vedroj subotnjoj noći tik do Hemingway Bara gdje se održavala proslava 11. godišnjice, plijenile su pažnju dvije ljepotice, jahte Maria II Of London i Lucky me. Okupane mjesecom blistale su spremne da svoje bogate vlasnike odvedu u neke egzotične i daleke krajeve.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr