Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Posebna simbolika broja 11 - Jeste li vi među 111 sretnika?

Ove je subote zagrebačka špica postala mjesto na kojem je zavladala simbolika broja 11. Naime, u jedanaest sati i jedanaest minuta, hrvatske glumice i jedan glumac, prošetali su Zagrebom te podijelili čak 111 ruža i 111 ulaznica za proslavljene kazališne komade sada već kultnog kazališta Moruzgva i time utjelovili izreku poznatog filozofa Ralpha W. Emersona - „Odlika velikih ljudi je da su spremni biti maleni“. Iza simbolike broja 11 se krije broj godina kazališta Moruzgva i njegovog djelovanja na hrvatskoj javnoj sceni.

Opširnije...

Spektakularan koncert i maskenbal s plemenitom misijom

U najstarijoj i najljepšoj zagrebačkoj koncertnoj dvorani održani su koncert i maskenbal na kojima su se prikupljala sredstva za kupnju uređaja za terapiju visokim protokom za jedinicu palijativne skrbi Specijalne bolnice za plućne bolesti. Ovaj spektakl s plemenitom misijom organizirali su Lions klub Kontesa Nera i Hrvatski glazbeni zavod, a nesebičnu podršku akciji dali su JANAF i brojni drugi donatori.

Opširnije...

Predstava 'Cabaret - Preko veze' oduševila sve prisutne

Događaji u Hrvatskoj javnosti i stanje u državi nerijetko podsjećaju na prizore iz Fellinijevih filmove te iz tog razloga služe kao karikaturalna inspiracija za kreativce. Jer davno, kada smo kao djeca upijali mudrosti starijih, bili smo učeni vjerovati kako je smijeh najbolji lijek. Upravo su iz tog razloga, društveno relevantne teme često služe kao savršena podloga za uspješnu predstavu.

Opširnije...

Centar Gervais Opatija: Opatija Fight Night 11

Borilački spektakl "Opatija Fight Night" održao se je u subotu u klupskom prostoru Centra Gervais u Opatiji. Organizator najdugovječnije hrvatske profesionalne borilačke manifestacije Opatija Fight Night 11 je OFC agency.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr