Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Ljubitelji Barbieri's restorana uživat će u istoimenom luksuzno uređenom baru

U sklopu omiljenog zagrebačkog restorana Barbieri’s koji se nalazi na kultnoj adresi, Tkalčićevoj 90, uskoro se otvara prekrasno i moderno, luksuzno uređen Barbieri’s Bar u kojem će se posluživati i konzumirati poseban sushi menu i premium steakovi za sve ljubitelje vrhunskog mesa, a peku se na otvorenoj vatri. Ovim proširenjem, Zagreb je dobio nastavak još jednog mjesta za izlaske i druženja, proslave i evente po kojem je restoran već dugo vremena i poznat, a svojim profinjenim uređenjem i pomno odabranom gastronomskom ponudom, Barbieri's Bar obogaćuje zagrebačku gastro scenu te donosi dašak restoranskih ponuda svjetskih metropola.

Opširnije...

Održana Red Carpet premijera godine u Kaptol Boutique Cinema - Ferrari

Blitz i CineStar grupacija uz partnerstvo Američke gospodarske komore, u Kaptol Boutique Cinema sinoć su okupili mnoge uzvanike povodom premijere filma „Ferrari" američkog redatelja Michaela Manna. Film koji posljednjih mjeseci bilježi veliki interes svjetske i hrvatske publike baziran je na biografiji Enzo Ferrari: The Man and the Machine koju je napisao Brock Yates, a među prvima pogledali su ga Mirela i Dario Srna, Rajko Grlić, Dean Sinovčić, Kristina i Miro Radić, Dean Franić, Tomo Ricov, Milana i Boris Kovaček, Branka i Hrvoje Krstulović, Danijela i Tomislav Vinceković, Andy Bara, Monika i Fran Olujić, Adrian Ježina, Jasna Nanut, Andrea Doko Jelušić, Petar Radojčić Bizzo te mnogi drugi.

Opširnije...

Regent Real Estate proslavio izuzetno uspješno razdoblje poslovanja

Iza Regent Real Estate, luksuzne agencije za nekretnine, izuzetno je uspješno razdoblje poslovanja. U svibnju ove godine otvorili su svoje sjedište u zagrebačkom Centru Kaptol, a samo dva mjeseca poslije, u srpnju, ured i u Splitu. Unatoč tome što je tvrtka prisutna na tržištu tek osam mjeseci, Regent Real Estate već je stekla renome kao pouzdan partner u poslovanju s nekretninama. Naime, u svojem portfelju posjeduju gotovo tisuću nekretnina, a taj broj raste i dalje.

Opširnije...

Dodijeljene nagrade Eufemija za najbolja umjetnička ostvarenja

U kultnoj zagrebačkoj kazališnoj kavani Kavkaz i ovog su prosinca tradicionalno dodijeljene nagrade Eufemija za najbolja umjetnička ostvarenja na festivalu Rovinj art and more 2023. Nagradu publike osvojila je predstava Da sam ptica u kojoj igraju Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović. Nagradu je preuzela redateljica predstave Arija Rizvić. Nagradu Eufemija za najbolje glazbeno ostvarenje osvojili su Darija Auguštan i Vedran Janjanin za recital u franjevačkom samostanu dok je za najbolje glumačko ostvarenje nagradu primila Branka Petrić Fehmiu, doajenka glumišta za ulogu Ave u predstavi Otočka terca čiju režiju potpisuje Ivan Vanja Alač. Grand prix festivala pripao je cjelokupnom ansamblu kantate Carmina burana C. Orffa, a nagradu je preuzela Anabela Barić koja je u tom djelu izvela solo dionicu.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr