Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Fotografije - Rijeka

Apotheca bar Rijeka - Barbie party - 14.08.

U ponedjeljak su mnogobrojni gosti Apotheca bara u Rijeci zakoračili u carstvo Barbie glamura na posebnoj tematskoj večeri posvećenoj filmu Barbie. Uz pravi štimung glazbe mnogobrojna ekipa uživala je uz posebne goste večeri, poznatog hrvatskog saksofonistu Jakšu Jordesa i pratnju DJ-a Cashew-a. U njihovom poznatom ritmu zagrijali su atmosferu na sam vrhunac i mnogobrojne goste natjerali na ples. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.

Opširnije...

Azura Lounge | Eat | Club - Teodora live - 09.06.

Azura - Lounge | Eat | Club u centru grada Rijeke u petak je doživio pravu eksploziju klupskog programa uz premijerno gostovanje jedne od najpoznatijih mladih balkanskih zvijezda, pop pjevačice Teodore Džehverović. Vrhunsku atmosferu uz najpoznatiju mladu balkansku zvijezdu, upotpunio je DJ Vicente Corza. Plesni podij Azura bio je ispunjen do posljednjeg mjesta prelijepim djevojkama i bez vremena za predah do samog jutra. Azura - Lounge | Eat | Club, sudeći po reakcijama gostiju, više je nego opravdao očekivanja, te podigao ljestvicu klupskog programa u Rijeci na sam vrh.

Opširnije...

Azura Lounge | Eat | Club Rijeka - Maja Šuput Live - 27.05.

Maja Šuput potvrdila je status kraljice domaće estrade subotnjim nastupom u prepunom Azura - Lounge | Eat | Club-u u centru grada Rijeke. Pjesme "Lopove", "Djevojačko veče", "Svatovska" samo su neke od uspješnica koje je publika pjevala zajedno sa popularnom pjevačicom. Spoj vrhunske glazbe, zvuka i višesatnog plesa na podiju uz Maju Šuput opravdalo je očekivanja posjetitelja jer je na plesnom podiju do samog jutra bilo zaista vruće. Vrhunsku atmosferu između pauza i nakon koncerta upotpunio je fantastični DJ Vicente Corza. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.

Opširnije...

Azura Lounge | Eat | Club - R’n’B EXCLUSIVE - 06.05.

Azura - Lounge | Eat | Club u centru grada Rijeke u subotu je svojim posjetiteljima u impresivnom scenografskom ozračju priredio glazbeno plesni spektakl R'n'B EXCLUSIVE. Posebna gošća DJ Rea iz Zagreba i DJ Vicente Corza, rezident kluba Azura, rasplesali su podij najpoznatijim Reggeaton, R'n'B, Hip Hop i Trap hitovima, a binu je zapalio ekskluzivni plesni performance i prekrasni modeli R'n'B Honeys. Uz vrhunsku scenografiju, fantastične DJ-jeve, plesni podij bio je ispunjen prelijepim djevojkama do samog jutra. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr