Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Ususret Ada Divine Awakening festivalu

Misija EXIT festivala još od osnivanja bila je razbijanje granica u nama i oko nas I povezivanje mladih na Balkanu, kako bi stasale generacije koje će zaustaviti cikluse sukoba koji potresaju našu regiju svakih nekoliko desetljeća. Osim samog festivala koji je po prvi put, nakon ratnih devedesetih, na jednom mjestu okupio mlade ljude iz svih dijelova bivše Jugoslavije, EXIT je pokrenuo veoma uspješne festivale u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Time su uspostavljeni dosad najjači kulturno-turistički mostovi između ovih zemalja, zahvaljujući kojima su deseci tisuća mladih imali priliku upoznati svoje vršnjake iz susjednih zemalja, u velikoj mjeri razbijajući predrasude koje su im prije toga bile nametnute. Također, EXIT Fondacija je do sada realizirala niz akcija, s ciljem da ojača glasove koji prizivaju normalan suživot i zdravu budućnost ovih prostora.

Opširnije...

Globalna atrakcija The Martinez Brothers gostuje na Jarunu

Ljubitelji svjetske modne scene, američki DJ duo The Martinez Brothers, zvijezde su nikad jačeg We Love Sound Festivala koji se na velikom jezeru Jarun održava u petak, 17. rujna od 18 sati. Kombinacijom vrhunske techno i house glazbe ovaj duo omiljen diljem svijeta u hrvatsku metropolu donosi toliko potrebnu radost i ples. Svi posjetitelji festivala moraju imati EU COVID digitalni certifikat ili negativan test. Testiranje je moguća i na samom ulazu na Festival.

Opširnije...

Veliko srce Samante Fabris, Ivana Raiča i drugih odbojkaša

Tragedija potresa koja je zadesila Sisačko-moslavačku županiju potresla je Hrvatsku, ali i svijet. Mnogi naši odbojkaški reprezentativci tog su dana bili u svojim klubovima diljem Europe i šire. Scene koje ćemo pamtiti cijeli život duboko su nam urezane u sjećanje, a daleko od domovine potresle su i naše sportaše. Kapetanica odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris u tom se trenutku nalazila u ruskom Kazanu. Zajedno s kolegom iz muške reprezentacije Ivanom Raičem odmah je krenula u akciju prikupljanja pomoći.

Opširnije...

Ovacije za kraj sedmog izdanja festivala Midsummer Scene

Sopranistica Danijela Pintarić i pijanist Darko Domitrović nezaboravnim su koncertom OVER THE RAINBOW - Music of stage and screen u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića oduševili posjetitelje Midsummer Scene festivala. Ljubitelji filmske glazbe I mjuzikala iz Dubrovnika ali i širom svijeta pomno su pratili izvedbe poput The Sound of Music, Think of Me, I Dreamed a Dream, Over the rainbow, Cabaret i brojne druge, a koje je vrlo emotivno izvela Danijela Pintarić, pa tako publici izmamila i suze i smijeh. Kao iznenađenje ove vrhunske glazbene večeri, omiljena dubrovačka klapa Kaše za ovu prigodu otpjevala je dva uglazbljena Shakespearova soneta na engleskom jeziku, a koje je uglazbio Vicko Dragojević, te je time najavljen i koncert za Midsummer Scene 2022. Prekrasnim glazbenim putovanjem, nasmijanim licima i stajaćim ovacijama publike tako je na najljepši način zatvoreno sedmo izdanje festivala Midsummer Scene.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr