Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Kazalište Moruzgva donosi ljubavnu čaroliju u veljači i dva mala jubileja

U susret mjesecu zaljubljenih, Kazalište Moruzgva predstavlja neodoljive ideje za darivanje najmilijih i zajedničko provođenje vremena uz smijeh i zabavu. U sklopu ovog posebnog razdoblja, Kazalište Moruzgva pripremilo je čak 13 izvedbi svojih hit predstava "Tvorničke postavke" i "Ništa im neće bit'" te obilježava dva mala jubileja - 50. izvedbu predstave „Ništa im neće bit'“ i 90. izvedbu predstave „Tvorničke postavke“.

Opširnije...

Zdravko Čolić rasprodao dva koncerta povodom Dana žena u varaždinskoj Areni!

Zdravko Čolić, već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene, a po mnogima i glazbeni fenomen s ovih područja, pravi je dokaz da za vrhunske umjetnike granice i godine ne postoje. Da je tako, svjedoče i varaždinski koncerti povodom Dana žena. Ulaznice za prvi najavljeni koncert, 8. ožujka, rasprodane su u svega pet dana, a zbog velikog interesa publike, još jedan koncert najavljen je i za dan poslije - 9. ožujka. Danas, mjesec i pol dana do koncerata, ulaznica više nema ni za drugi datum.

Opširnije...

Nema više ulaznica za Severinin koncert u Rijeci

Očekivano, Severina će nakon Arena u Varaždinu i Osijeku, dupkom napuniti i riječku Dvoranu Mladosti. Naime, za Severinin koncert, najavljen u Dvorani Mladosti 10. veljače, ulaznica više nema. Svi sretnici koji imaju kartu "u džepu", uživat će u najvećim hitovima omiljene hrvatske pjevačice, koja je više puta naglašavala kako je emotivno posebno vezana za Rijeku.

Opširnije...

Zagreb i Tisno domaćini su vrhunskim house spektaklima

Svjetski glazbeni brend Defected upravo najavljuje dva vrhunska glazbena događaja koja nas u Hrvatskoj očekuju u mjesecima koji su pred nama. Ostvaruje se obećanje koje je vlasnik brenda Wez Saunders dao hrvatskoj publici kad je prošlog ljeta najavio ostanak Defected Croatia festivala, no važno je i da brend upravo u Hrvatskoj gradi regionalnu bazu fanova. Ovi događaji sastavni su dio proslave 25 godina brenda Defected.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr