Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Zajednički izlazak - Juraj Zigman i Martina Vrbos

Zajednički izlazak - Juraj Zigman i Martina Vrbos 

Toplu rujansku subotu u prepunoj riječkoj Karolini iskoristili su za opuštanje – modni dizajner Juraj Zigman, njegova djevojka Ines i pjevačica Martina Vrbos. Uz dobar house ritam, veseli trio se skroz prepustio glazbi i oduševljeno su plesali bez prestanka. Za Juraja već znamo kako je čovjek od prave zabave, a dotjerana Martina u visokim štiklama izvijala se kao prava plesna diva i pritom dokazala zašto ima toliko svojih fanova, upravo zbog njezine simpatičnosti i pristupačnosti. Ekipica se u veselom ritmu zabavljala sve do jutra, a za nekoliko dobrih fotkica nisu imali ništa protiv.

Opširnije...

Tara (Grupa Karma) - Ekskluzivni intervju

Tara (Grupa Karma) - Ekskluzivni intervju 

Pročitajte ekskluzivni intervju koji je prekrasna i simpatična Tara iz popularne grupe Karma dala za Party.hr, te odgovorila na mnoga pitanja koja će Vas sigurno zanimati.

Opširnije...

Iva Jerković i Aleksandra Grdić u akciji

Iva Jerković i Aleksandra Grdić u akciji 

Ispred Shopping Centra Prečko održana je velika modna revija „Razbudi Vulkan sreće“ gdje je glavna nagrada bio crveni Peugeot 207 CC. Uz ostale manekenke koje su nosile reviju posebno zanimljive su nam bile u jednom trenutku pauze na reviji Aleksandra Grdić i Iva Jerković, koje su odmah okupirala djeca. Alex je vješto potpisivala autograme djevojčicama koje su se raspitivale o poslu manekenke i možda upravo one budu mlade nade hrvatske manekenske scene, nikad se ne zna. Dok je Alex bila sva u autogramima, Iva koja je sjedila tik do nje, pozdravljala je vesele djevojčice no u nekim trenucima nije mogla obuzdati svoje nestašne grudi koje su jedva čekale proviriti iz njezine svilene haljine.

Opširnije...

Predsjednik Josipović primio Angelinu Jolie

Predsjednik Josipović primio Angelinu Jolie 

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je Angelinu Jolie, američku glumicu i ambasadoricu dobre volje UNICEF-a. Američka glumica i humanitarka doputovala je u kratak posjet Brijunima te je nakon razgovora s predsjednikom Josipovićem pogledala izvedbu Shakespearova "Kralja Leara" Kazališta Ulysses na Malom Brijunu.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr