Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Video

River Pub - The Copycats band

U petak u Riveru Pubu odlične melodije nije nedostajalo uz nastup The Copycats band-a. Mnogobrojna ekipa, pjevušila je i plesala uz glazbu. Atmosfera je bila odlična. Za dobre vibracije nakon koncerta pobrinuo se resident DJ, dobro znani DJ Chiwe.

Opširnije...

Capitano - T.R.I. Games Show

U petak se u Capitanu održalo posebno glazbeno osvježenje, nastup T.R.I. Games band-a i predivnog vokala pjevacice Tamare Dorčić, koja je osvnula u modernoj frizuri frizerskog studia "4 look academy" iz Rijeke. Capitano bar bio je pun dobro raspoložene ekipe, plesalo se i veselilo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu čitavu noć.

Opširnije...

Karolina - Finlandia - Perpetuum Mobile band

U petak se u Karolini održao veliki Finlandia party uz izvrsni Perpetuum Mobile band. Vrhunska glazba širila se cijelom Karolinom, plesalo se, pjevalo uživalo u odličnoj atmosferi. Karolina je bila prepuna odlično raspoložene ekipe koja je vrlo brzo popunila cijelu Karolinu. Nakon nastupa popularnog benda za vruću atmosferu pobrinuo se, već dobro znani DJ Maki koji je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu cijelu noć.

Opširnije...

RiStudiofitness & Nubar - Opening party

Plesačica i koreografkinja Ivona Brnelić u subotu je pred mnogim uzvanicima i gostima svečano otvorila RiStudiofitness & Nubar. Za glazbeni program pobrinuo se Damir Kedžo, a plesne točke izvela je RiS plesna skupina. Među mnogobrojnim uzvanicima bili su dizajner Juraj Zigman, Edvin Liverić, Jasmin Mekich, Barbara Štrbac, estetski kirurg dr. Zambelli sa suprugom Sanjom, Maja Sulić, supruga poznatog rukometaša Renata Sulića, te mnogi drugi.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr