Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Video

Club Papaya Zrće - Justice

Francuski DJ dvojac Justice doveo je Papayu do usijanja! Tisuće rasplesanih gostiju tulumarilo je do ranih jutarnjih sati a novaljska je ljepotica na svoju veliku ljetnu pozornicu upisala još jedan nezaboravan nastup svjetski poznatih DJ zvijezda. Uz najpoznatije hitove ovog DJ dvojca, koji se smatra jednim od najutjecajnijih glazbenih umjetnika u posljednjih petnaest godina, zaplesala je i lijepa TV urednica Martina Podgorski, vaterpolist Mladosti Marko Pavičić i brojni drugi.

Opširnije...

Tower Centar - SB Fash!on Subaru by Zigman

Život u Rijeci sinoć je na 45 minuta stao i s oduševljenjem pratio jedinstvenu i fantastičnu modnu predstavu S^B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN. Iako je netom prije početka jedinstvenog spektakla Rijeku pogodilo kišno nevrijeme, dolaskom prvih gostiju i nebo je bilo spremno za nešto što grad još nije vidio. Na Riječkim ljetnim noćima HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke, otvoreno nebo tik do mora bilo je kulisa na kojoj su se počele izmjenjivati vrhunske video projekcije snimane tjednima ranije upravo za ovu predstavu, u režiji Ivone Brnelić i snimatelja Sanjina Stanića.

Opširnije...

Karolina - Druga godišnjica

U petak je popularna Karolina proslavila svoju 2. godišnjicu rada. Atmosfera je bila odlična, pjevalo se, plesalo uz vrhunsku glazbu DJ kojeg su pratili na bongosima, saxu, trubi i violini. Nastup Sambe ispod volte ispred Karoline zapalio je veselu ekipu, koja se zabavljala čitave noći i na dostojan način proslavila drugu godišnjicu ovog popularnog okupljališta u gradu Rijeci.

Opširnije...

Pommery - 5. godišnjica

U četvrtak je Champagne Pommery bar proslavio svoju 5. godišnjicu rada. Atmosfera je bila odlična, pjevalo se, plesalo uz vrhunsku glazbu DJ kojeg su pratili na bongosima, saxu i trubi. Nastup Sambe ispod volte ispred Pommerya zapalio je veselu ekipu, koja se zabavljala čitave noći i na dostojan način proslavila petu godišnjicu ovog popularnog okupljališta u gradu Rijeci.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr