Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Video

Rijeka - Carnival DJ Session

U subotu u prostoru Ex Port Delta (Export drvo) održao se je tradicionalni maškarani party "Carnival DJ Session 2014.". Elektronski spektakl uveličao je legendarni Njemac DJ Tom Novy. Carnival Dj Session obilježile su i domaće snage: poznati dvojac sa riječke scene Frayer i Boo Dalee, te Rosho (Undergound Sky) i Dj System Divine. Na stageu pridružili su im se miljenik riječke publike iz Motovuna, Filip Motovunski, te rezident mnogih zagrebačkih klubova TurkTheDJ.

Opširnije...

Rijeka - Neno Belan

U prepunoj dvorani 'Ex Port Delta' u Rijeci u petak na Valentinovo koncert su održali Neno Belan i Ivan Zak. Vesela ekipa zabavljala se čitave noći, pjevajući i plešući na njihove hitove. Atmosfera je bila odlična.

Opširnije...

Rijeka - Jelena Rozga

U prepunoj dvorani 'Ex Port Delta' u Rijeci u subotu je koncert održala Jelena Rozga. Vješto skačući i plešući po pozornici skupljala je poljupce svih obožavatelja. Vedra, nasmijana i energična, cijelo je vrijeme atmosferu držala na samom vrhuncu i još jednom dokazala kolika je zvijezda na hrvatskoj estradi. Nakon Jeleninog nastupa, mnoštvo je nastavilo sa plesom uz odličnu glazbu grupe Aurora.

Opširnije...

Karolina - Tomislav Bralic i klapa 'Intrade'

U četvrtak je Karolina uživala u klapskoj glazbi, večer su začinili Tomislav Bralić i klapa 'Intrade'. Ugodan, zarazan dalmatinski melos uz zvukove pravih slavuja hrvatske klapske scene prekrili su Karolinu u četvrtak i digli na noge mnogobrojnu ekipu. Pjevalo se i uživalo u rasplesanoj atmosferi do ranih jutarnjih sati.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr