Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Video

Nina 2 - Prezzident Band Live

U petak je klub Nina 2 ugostio riječki band "Prezzident". Plesalo se, pilo, veselilo... uz odličnu svirku. Klub sa dvije posebne sale i dva glazbena ukusa i ovog petka pružio je potpunu zabavu svim svojim posjetiteljima. Dok je u jednoj sali vesela ekipa plesala uz odličnu svirku banda "Prezzident", a kasnije i uz najbolje hitove domaće hrvatske glazbe, druga sala je plesala u ritmu house glazbe. Klub Nina 2, ponovno je i ovog petka potvrdio svoj status najposjećenijeg kluba u Rijeci uz definitivno najbolju atmosferu.

Opširnije...

Dvorana mladosti - Haris Džinović

U subotu se u Dvorani mladosti na Trsatu, pjevalo se i plesalo uz legendarnog Harisa Džinovića. Popularni pjevač na noge je dignuo i zapalio sve prisutne redajući svoje hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Haris je dokazao zašto ga publika voli. Sve pohvale na vrhunskom koncertu.

Opširnije...

Capitano - Jasmin Stavros

U petak se u krcatom Capitanu pjevalo i plesalo uz odličnog i legendarnog Jasmina Stavrosa. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne goste redaćuji svoje ultra popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se..., a Stavros se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave.

Opširnije...

Dvorana mladosti - Željko Joksimović

U nedjelju je Rijeku posjetio najpoznatiji pjevač ovih prostora, Željko Joksimović. Uz lagane balade, Željko je otvorio svoj koncert, a samim dolaskom na pozornicu pozdravio ga je veliki broj fanova, većinom ženskih. Tokom koncerta atmosfera se dizala pa se ritam ubrzao, najviše uz stare Željkove hitove.

Uz nove i stare hitove, naprosto začuđujuće, Željko je otpjevao i svoj stari najpoznatiji hit „Telo vreteno“ koji nije pjevao niti na jednom koncertu u Hrvatskoj, pa je Riječane tako počastio vrhunskom izvedbom i „bacio“ ih u trans. Odvojio je minuticu svoga koncerta da bi se fotografirao sa svim fanovima sa pozornice i sliku direktno plasirao na svoju Twitter stranicu. Dok se Željko nakratko odmarao, publiku je zabavljala Jelena Tomašević. Koncert je završio pjesmom „Lane moje“ s kojom je i pozdravio sve svoje vjerne fanove, a samo oni najuporniji mogli su se nakon koncerta fotografirati sa Željkom.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr