Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Video

Modesto - Proslava 2. godišnjice

U četvrtak je popularni Modesto, sa statusom noćnog kluba, proslavio svoju drugu godišnjicu rada. Osvježenog interijera kombinacijom narančaste i žute boje, preuređen Modesto, u novom ruhu nikoga nije ostavio ravnodušnim. Za odličan slavljenički štimung i muziku pobrinuo se legendarni DJ Sale 4 Love i Rudy B. Uz atraktivne hostese, veselu ekipu dočekale su i rođendanske cijene pića powered by Ballantine's i Absolut. Modestu čestitamo rođendan i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu.

Opširnije...

Ljetna pozornica Opatija - 2Cellos

U subotu su koncertni spektakl za pamćenje u organizaciji Festivala Opatije i Galije, pred nekoliko tisuća ljudi izveli 2Cellos, fantastičan dvojac Luka Šulić i Stjepan Hauser. Mladi virtuozi odličnom svirkom prkosili su neumornoj kiši koja je neprestano padala. Izuzetno raspoložena publika revno je pratila koncert ispod raznobojnih kišobrana koji su preplavili cijelu Ljetnu pozornicu.

Opširnije...

Umag - Kanegra Beach Festival 2012

Treću godinu zaredom održao se dvodnevni Kanegra Beach Festival, no ovog puta na drugoj lokaciji, na plaži Zlatorog u Umagu. Line up činili su Cristian Varela, Valentino Kanzyani, Stacey Pullen, Kaiserdisco, Dejan Miličević, Petar Dundov i drugi. Svi ljubitelji žestokog ritma mogli su uživati na festivalu uz puno dobre zabave za kraj ljeta.

Opširnije...

Bonavia - 6. Riječke stepenice

Na kamenim stubama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci održana je već glamurozna modna manifestacija 6. Riječke stepenice. Preko tisuću posjetitelja na gradskom trgu i u VIP loži uživali su u revijama poznatih hrvatskih modnih kuća i dizajnera. Kolekcije večernjih haljina i odijela jesen/zima predstavili su: Mura, RIO, Lurex, Vesna Sposa, Hero4Heroes by Marijana Hero, Callegari, Showroom Antonela by Antonela Gregorović, Petra Fledrović, Daniela M Design i Eni Surijan.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr