Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PS: Sorry; Napokon slobodan!

Onaj osjećaj kad se probudiš i kad shvatiš da se više ne trebaš skrivati! Ovo su riječi o kojima maštaju svi oni koji koje je dotaknula psorijaza, kronična bolest koja nosi puno tjeskobe i tuge zbog ograničenja u životnim situacijama koje su za druge uobičajene. Čista koža za ove bolesnike znači oslobođenje i povratak normalnom životu te aktivnostima od kojih su nerijetko morali odustati zbog srama i nesigurnosti pa su upravo zato “gole noge“ građana, koje su se jutros mogle vidjeti u centru Zagreba, simbolično obilježile početak javnozdravstvene kampanje PS: Sorry; Napokon slobodan!, a koja se obraća upravo njima. Naime, u Hrvatskoj je moguće liječenje vrlo učinkovitim biološkim lijekovima koje vraća slobodu, sreću i sigurnost oboljelima od kronične bolesti psorijaze i koje u potpunosti pokriva HZZO.

Pročitajte cijeli članak: Scena

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr