Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Ovacije za kraj sedmog izdanja festivala Midsummer Scene

Sopranistica Danijela Pintarić i pijanist Darko Domitrović nezaboravnim su koncertom OVER THE RAINBOW - Music of stage and screen u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića oduševili posjetitelje Midsummer Scene festivala. Ljubitelji filmske glazbe I mjuzikala iz Dubrovnika ali i širom svijeta pomno su pratili izvedbe poput The Sound of Music, Think of Me, I Dreamed a Dream, Over the rainbow, Cabaret i brojne druge, a koje je vrlo emotivno izvela Danijela Pintarić, pa tako publici izmamila i suze i smijeh. Kao iznenađenje ove vrhunske glazbene večeri, omiljena dubrovačka klapa Kaše za ovu prigodu otpjevala je dva uglazbljena Shakespearova soneta na engleskom jeziku, a koje je uglazbio Vicko Dragojević, te je time najavljen i koncert za Midsummer Scene 2022. Prekrasnim glazbenim putovanjem, nasmijanim licima i stajaćim ovacijama publike tako je na najljepši način zatvoreno sedmo izdanje festivala Midsummer Scene.

Pročitajte cijeli članak: Scena

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr