Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Destination ULTRA - predstavljamo jedinstvenu ljubavnu vezu hrvatskih otoka i glazbe

Ljeto 2024 kuca na vrata i poziva na još jednu pustolovinu života! U zemlji čiju obalu krasi više od tisuću otoka nije lako odabrati idealnu ljetnu lokaciju pa je nerijetko najbolji odabir proputovanje obalom u društvu najdražih osoba. Za one koji ove bezbrižne ljetne dane žele začiniti i neponovljivim glazbenim iskustvom, festival ULTRA Europe predstavlja najboljeg turističkog vodiča i znalca gdje se ovog ljeta spremaju najluđi provodi - riječ je o konceptu Destination ULTRA, neponovljivoj ljubavnoj vezi hrvatskih otoka i svjetske glazbe, koja traje gotovo cijelo desetljeće, a čija je posebna magija dotakla srca tisuća posjetitelja sa svih krajeva svijeta. Ovaj koncept je toliko poseban da je proglašen jedinstvenim i vodećim u svjetskoj glazbenoj industriji, a ove godine priprema idealnu kombinaciju najposebnijih doživljaja za sva čula, na tri lokacije koje uključuju čak četiri party stanice.

Pročitajte cijeli članak: Scena

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr