Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Food Truck Festival vraća se na Jarun od 25.08. do 11.09.

Od 25. kolovoza do 11. rujna 2022. godine na jezeru Jarun vladat će samo sjajni koncerti, ukusna streetfood hrana, šarena pića i “photo zone” koje će osvajati Instagram - u grad se vraća Food Truck festival! Čast da otvori prvi hrvatski festival na kotačima u četvrtak 25. kolovoza pripala je Šajeti, a svi su dobrodošli na otvorenje koje će označiti početak festivala čija će atmosfera i ove godine osvojiti posjetitelje.

Opširnije...

Carlsberg limenka za 30 godina partnerstva s Liverpoolom

Rijetko što može ujediniti ljude kao nogomet i rijetko što se može mjeriti s odanošću prema voljenom klubu - i u onim trenucima kad pobjeđuju, a možda još i više kad gube. I ma što tko rekao, nogomet se s razlogom opisuje kao najvažnija sporedna stvar na svijetu. Zbog te 90-minute igre obožavatelji putuju na drugi kraj države ili kontinenta, zbog nogometa se plače i veseli, a neke od najljepših pjesama opjevane su upravo o nogometnim klubovima.

Opširnije...

Lana Klingor gostuje na Chef's Table at Pier by Deni Srdoč

Jedinstveni projekt Chefa Denija Srdoča „Chef's Table at Pier“ predstavlja nam gostujuću cheficu Lanu Klingor Mihić. Signature kokteli, premium šampanjci, šest sljedova pripremljenih pred gostima i vrhunska vina očekuju vas na doku plaže Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa hotela u zalazak sunca! Poznavatelji vrhunskih vina i ljubitelji izvanrednih jela sutra, 11. kolovoza imaju priliku uživati u nadasve jedinstvenom događaju. Na elegantnom bijelom doku okruženom morem, pogleda na otvorenu pučinu i Učku, goste će dočekati kuhinja i stol okružen zvjezdanim nebom.

Opširnije...

HIGHLANDER Velebit kao benefit Ličko-senjske županije

Prirodne ljepote nekog kraja neupitno su najbolji mamac za turiste, ali i najbolja reklama pojedine zemlje u svijetu. Ljudski faktori poput gostoprimstva, gastronomske ponude ili neke druge vrste dodatnog sadržaja svakako doprinose turističkoj atraktivnosti, no svjež zrak, čisto more, zapanjujući pogled ili pak obronci planina od kojih zastaje dah definitivno su prvi kriterij za odabir lokacija koje želimo posjetiti. Kada se spoje prirodne ljepote s aktivnosti koja te ljepote stavlja u prvi plan i uz to sudionicima nudi priželjkivani odmak od svakodnevice, dobije se savršena kombinacija. Upravo to svojim sudionicima nudi HIGHLANDER - planinarsko događanje koje se prije šest godina prvi put odvilo na bajkovitom Velebitu, a od tad se proširilo u 17 zemalja svijeta. Ova planinarska avantura nudi sudionicima mogućnost da ovisno o svojim željama i fizičkoj spremi uživaju od dva do pet dana u planinama, daleko od suvremenih tehnologija, društvenih mreža i svega onog bez čega inače ne možemo zamisliti dan.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr