Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Studenti iz cijelog svijeta oduševljeni Hrvatskom

Otok Korčula i prekrasan jadranski arhipelag ovog su ljeta bili privremeni dom za brojne studente iz cijelog svijeta koji su u Hrvatsku stigli kako bi pod vodstvom stručnjaka Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu iz prve ruke učili o sportovima na vodi. Vještine, znanje i iskustva naših kineziologa iznimno se cijene na međunarodnim Sveučilištima, a usprkos pandemiji i izazovnim vremenima, mladi iz Amerike, Njemačke, Italije, Češke, Baskije i brojnih drugih zemalja proteklih su tjedana upravo na našem moru usavršavali znanje u području jedrenja.

Pročitajte cijeli članak: PartyHR njuškala

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr