Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Rovinj Art&More pripremio večer za pamćenje

Treće festivalsko izdanje “Rovinj Art&More”, dokazalo je da umjetnost okuplja i na vrlo poseban način spaja sve zaljubljenike u glazbu, pokret, scenu. Ronald Braus, inače direktor Festivala, zaslužan je za spektakularnu večer prepunu emocija, a bogat sadržaj održan pod zvijezdama, oduševio je sve prisutne. Rovinj ovaj događaj pamti i pod nazivom “Ronald Braus i gosti”, na kojemu su i prethodnih godina, gostovale brojne poznate osobe. Travnjak hotela Monte Mulini i stara jezgra u pozadini, bili su savršena kulisa ovog događaja koji će se još dugo pamtiti.

Pročitajte cijeli članak: PartyHR njuškala

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr