Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Ovo su trkaće formule hrvatskih studenata inovatora iz Zagreba, Splita i Rijeke

Hrvatska itekako ima budućnost kad su inovacije u automobilskoj industriji u pitanju. Uz Matu Rimca, koji je stekao svjetsku slavu i uzor je mnogim mladim inovatorima, stasa generacija timova studenata koji razvijaju vlastite Formule s kojima se natječu na raznim natjecanjima diljem svijeta. Čak tri Hrvatska sveučilišta imaju timove koji su razvili vlastite bolide. Za svega nekoliko dana počinje svjetski događaj Formula Student Alpe Adria na poligonu Mičevac, nadomak Velike Gorice. Od 21. do 26. kolovoza na njemu će više od 1500 mladih inovatora iz čak 25 zemalja diljem svijeta predstaviti svoje formule i inovacije. Svoju kreativnost i strast za automobilima demonstrirati će kroz fascinantne bolide jednosjede, slične onima koje viđamo na Formuli 1 stazama.

Pročitajte cijeli članak: PartyHR njuškala

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr