Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Nautički sajam - Rijeka Boat Show 2022.

Mnogi ih sanjaju al samo nekolicina imaju, riječ je o morskim ljepoticama, brodicama kojih na ovogodišnjem Rijeka Boat Show-u 2022 nije nedostajalo. Motorni brodovi, gumenjaci, jedrilice, jedrenjaci, drvene brodice, kao i brodski i vanbrodski motori, te ostala ponuda programa nautičke i prateće opreme bili su predstavljeni mnogobrojnim posjetiteljima ovogodišnjeg sajma. Naišli smo i na jednu auto kuću koja je iskoristila sajam da bi predstavila svoje nove cestovne jurilice. Na hostese nažalost nismo naišli, možda ih uopće nema ili su se sklonile od žarkog sunca koji je nemilosrdno pržio.

Opširnije...

Odbojkašice šalju poruku o važnosti očuvanja prirode!

Više od mjesec dana hrvatske su odbojkaške reprezentativke u Slavoniji boravile na pripremama, ali i igrale utakmice putem kojih su se plasirale na Europsko prvenstvo. S Osijekom su se pozdravile na najljepši mogućni način. Iz obližnjeg Parka prirode Kopački rit šalju poruku o važnosti očuvanja te brige za prirodu. „Posljednje slobodne trenutke u Slavoniji, a nakon napornih priprema, odlučile smo provesti u Kopačkom ritu. Mi Slavonke, zajedno s čuvarima prirode, kolegicama smo pokazale ovo veliko prirodno bogatstvo u ovom dijelu Europe. Ova oaza dala nam je toliko potrebni mir i dodatnu koncentraciju za Svjetsko prvenstvo koje nas očekuje ovog tjedna!" - otkrila je Mika Grbavica.

Opširnije...

Predstavljena linija proizvoda Swedish Collagen

Sjaj i ljepota kože oduvijek su bili imperativ ali i glavni pokazatelj njezina zdravlja. Starenje, nedostatak sna, stres i loša prehrana nepovoljno utječu na zdravi izgled kože, ali dobra je vijest da uz prave proizvode ona ponovno zablistati. Na hrvatsko tržište upravo je stigla jedna takva linija proizvoda - Swedish Collagen, a predstavljena je na ekskluzivnom druženju, održanom na terasi Oleander hotela Esplanade, uz brojne poznate goste te zanimljivi edukativni i glazbeni program. Ova kolekcija od pet proizvoda sadrži visoko kvalitetni riblji kolagen koji je trenutno najbolji na tržištu, a njegovom primjenom koža, kosa i nokti povratit će izgubljeni sjaj, elastičnost te ono najvažnije, zdravlje. Predstavljeno je i zaštitno lice ove linije - glazbenica Maja Šuput.

Opširnije...

Zavirite kako je bilo ove godine na Štrudlafestu!

Štrudlafest još je jednom pokazao svu svoju raskoš, no ovaj put više no ikad. Naime, ove je godine ovaj popularni gastro festival ponudio cijeli niz sadržaja, a sve to prožeto je najfinijim mirisima i okusima štrudle. Ove je godine tradicionalnih voćnih okusa bilo u izobilju, no posjetitelji su imali prilike kušati i neobične štrudle koje su nešto sasvim novo za naša nepca.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr