Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

U Hrvatsku stigao Institut Esthederm

Institut Esthederm jedan je od tri brenda proizašlih iz NAOS-a, francuske kompanije koja zasluženo nosi titulu pionira kada je riječ o proizvodima za njegu kože lica i tijela. Osnovana je od strane farmaceuta i biologa Jeana Noëla Thorela, koji se specijalizirao za staničnu biologiju te potom svoje znanje pretočio u stvaranje nove generacije inovativnih proizvoda koji svoju snagu temelje na ekobiologiji. Inspiraciju je pronašao u samoj koži, promatrajući je kao ekosustav koji se mora očuvati i jačati njenim prirodnim mehanizmima. Taj postulat primjenjen je i na Institut Esthederm, čiji su proizvodi predstavljeni davne 1978., a otada su prešli francuske granice i postali sinonim za kvalitetnu i održivu njegu kože.

Opširnije...

Brojni poznati uživali na zagrebačkom Apres ski partyju

Kad bi se sve blagodati zime i omiljene zimske aktivnosti mogle sažeti u par sati to bi nedvojbeno bilo na glamuroznom skijaško-gurmanskom Apres ski partyju, u Ski Tracku, na zagrebačkom Velesajmu, gdje su, baš kao na najelitnijim svjetskim skijalištima, uživali brojni pripadnici domaće javne scene. Bez obzira jeste li strastveni skijaš ili jednostavno uživate u zimskoj čaroliji, atmosfera na prvom ski simulatoru u Hrvatskoj nikog nije ostavila ravnodušnim, a tome je itekako pridonijela i degustacija nagrađivanih premium istarskih vina Festigia, uz vrhunske kulinarske delicije braće Nekić. Ovaj jedinstveni zagrebački party posjetili su mnogi ljubitelji aktivnog odmora poput Indire Levak, Elle Dvornik, Marijane Batinić, Joška Lokasa, Maje Bajamić, Jelene Perić, Emine Pršić, Ognjena Golubića i Kristine Burje koja je ujedno pokazala kako se odjenuti za Apres ski party predstavivši nekoliko novih komada iz sportske Krie linije.

Opširnije...

The PUB Hall - za potpuni doživljaj svakog događaja!

Zagreb osvježava svoju industriju evenata nudeći ponovno nešto novo - impresivan novi prostor za organizaciju zabava svih vrsta- The PUB Hall. Kombinacijom prekrasnog uređenja i profesionalne usluge, u želji da klijentima pruži ambijent za najbolju proslavu, u Zagrebu je stvoreno novo fantastično mjesto za održavanje nezaboravnih događaja.

Opširnije...

Restoran & Bar Frida: Osvaja bogatim menijem i ambijentom

Velike svjetske metropole vrve od mnogobrojnih gastro lokacija, koje osim bogatih ponuda jela posjetiteljima nude i jedinstveno iskustvo uživanja. Grad Zagreb u posljednjih nekoliko godina smjestio se ''rame uz rame'' istima, a dokaz tome je velika brojka domaćih i stranih gostiju koji na omiljenim gradskim odredištima hrane svoja nepca. Jedan od ''tajnih'' recepata za uspjeh je praćenje globalnih trendova, ali i konstantno nadopunjavanje postojećeg menija kako bi se gastro entuzijasti ponovno vraćali u određeni objekt. Spomenuto su usavršili i profesionalci iz Restoran&Bar Frida, zagrebačkog restorana i bara koji se smjestio na platou Kaptol Centra.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr