Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Završio HIGHLANDER Velebit sa više od 650 sudionika

Baš kako se i očekivalo, HIGHLANDER Velebit je ove godine okupio više od 650 sudionika čija su očekivanja od avanture života daleko nadmašena. Naime, od 20. do 25. kolovoza Velebit je šest godinu zaredom bio domaćin sudionicima iz 13 zemalja svijeta koji su se odvažili iskusiti nešto novo ili ono već doživljeno još jednom ponoviti. Planinari iz Hrvatske, Slovenije, Češke, Poljske, Srbije, Njemačke, Francuske, Kolumbije, Velike Britanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Irske i Mađarske s dobrim raspoloženjem opustili su se u još jednu planinarsku avanturu. A kako se iz godine u godinu broj sudionika povećava, samim time se mijenja i atmosfera pa i konačan doživljaj te se i oni sudionici koji već nekoliko godina sudjeluju na ovom planinarskom događanju slažu da iskustvo zapravo nikad nije isto.

Opširnije...

Završeno još jedno izdanje Challenge Tour-a u Varaždinu

Popularnost ekstremnih sportova raste iz dana u dan, a pravi dokaz tome su razna natjecanja koja broje ogromnu posjećenost zaljubljenika u adrenalin iz svih dijelova svijeta. Nakon veličanstvenog Pannonian Challenge-a koji se već više od dva desetljeća održava u slavonskoj prijestolnici, Osijeku, freestyle profesionalce i znatiželjnu publiku privukao je Challenge Tour u Varaždinu. Četvrtu godinu za redom, ekstremni sportaši okupili su se u varaždinskom skate parku kako bi zainteresiranima pokazali trikove koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim. I ove se godine održao u sklopu uličnog festivala Špancirfest, kojemu je donio dašak sporta, adrenalina i urbane popularne kulture.

Opširnije...

Hotel Coral Plava Laguna Umag - Gala večer ATP-a

Predivna atmosfera Gala partija umaškog ATP-a bila je idealna prilika za druženje sponzora i prijatelja turnira te za nova poznanstva i razgovore o poslovnim prilikama. Impozantni prostor na otvorenom uz bazen Hotela Coral Plava Laguna bio je pretvoren u decentnu kulisu uz trend neonskih dekoracija ispunjenu teniskim linijama koje su podsjećale na događaj kojem smo prisustvovali.

Opširnije...

Dodjelom nagrada završen Motovunski filmski festival

Došao je i taj gorko-slatki trenutak kada se Motovun Film Festival još jednom pozdravio od svoje spektakularne publike. Nakon gotovo tjedan dana čistog užitka, fantastičnih filmova, ludih igara, radionica i panela, motovunski trg još je jednom ugostio završnu proslavu na kojoj su proglašeni pobjednici i održana tradicionalna zdravica istarskom rakijom uz projekciju filma Divlji momci Thomasa Daneskova.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr