Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Fotografije - Rijeka

Pommery - 3. rođendan - 10.06.

Pommery - 3. rođendan - 10.06. 

U petak je Pommery bar proslavio svoj 3. rođendan. Atmosfera je bila odlična, pjevalo se, plesalo uz vrhunsku glazbu DJ kojeg je pratila violina. Fire performans ispred Pommerya zapalio je veselu ekipu, koja se zabavljala čitave noći i na dostojan način proslavila treći rođendan ovog popularnog okupljališta u gradu Rijeci.

Opširnije...

Karolina - Otvorenje - 09.06.

Karolina - Otvorenje - 09.06. 

Glamourozno otvorenje nove i preuređene Karoline održalo se u četvrtak pred velikim brojem poznatih osoba i gostiju koji su svojim dolaskom uveličali ovaj događaj. Neki od poznatih koji su prisustvovali otvorenju su Mirza i Belma Džomba, Renato Sulić, Slavko Šajinović, Barbara Štrbac i drugi.

Opširnije...

Nina 2 - Klupska večer - 04.06.

Nina 2 - Klupska večer - 04.06. 

U subotu je Klub Nina 2 na rasporedu imala pravu vruću klubsku zabavu. Kao i svake subote, house salu držao je na vrhuncu DJ Rango, dok ekipu na vesele hrvatske domaćice u drugoj sali rasplesao je DJ Igor Relić. Pjevalo se, pilo i plesalo do samoga jutra u odličnoj atmosferi. Za sve one koji bi tokom večeri ogladnili ili osjetili laganu prazninu u želucu, definitivno preporučamo, Nina 2 Weekend Fast food sa bogatom ponudom svježe pripremljenih hamburgera, hot dog-ova i toplih sendviča, po vrlo popularnim cijenama.

Opširnije...

Rijeka - Studentski dan - 04.06.

Rijeka - Studentski dan - 04.06. 

Ovogodisnja dvodnevna manifestacija studentskih dana, u sklopu koje je najavljen pregršt sportskih, kulturnih i zabavnih događanja, započela je u petak 3. lipnja, sa popularno-znanstvenim predavanjem g. Hongjoo Hahm-a, voditelja Ureda Svjetske banke za Hrvatsku na Filozofskom fakultetu u Kampusu. Na službenom otvaranju Studentskog dana uz prisustvo predstavnika Grada Rijeke i Županije te rektora prof. dr. Lučina, gradonačelnik Obersnel predao je ključeve Grada predsjedniku Studentskog zbora Ivanu Roji.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr