Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Dvorana Mladosti Rijeka - Severina - 10.02.

Dupke ispunjena dvorana Mladosti, koja je skoro mjesec dana unaprijed bila rasprodana, dočekala je Severinu u Rijeci, gradu za koji je više puta naglašavala koliko je emotivno posebno vezana, a isto je učinila i večeras: 'Ako trebam birati drugi grad nakon Splita - to je Rijeka, koja mi je otvorila svoja njedra 2003. godine, kada sam iz HNK Ivana pl. Zajca, od tadašnje intendantice Mani Gotovac, dobila poziv da glumim u najpoznatijoj predstavi s kvarnerskog područja i to glavnu ulogu u predstavi 'Karolina Riječka'. Ta predstava je bila najposjećenija predstava, s najvećim brojem odigranih predstava, njih skoro 60 u jednoj godini. Svi prijatelji koje sam stekla u tom periodu su večeras bili tu, uključujući i moju garderobijerku iz predstave - Saly Kljenak, koja je, osim što je bila moja osobna garderobijerka u 'Karolini Riječkoj', bila i moja garderobijerka na turneji 'Dobrodošao u klub', 2013. godine. Tada smo imali veliku produkciju, hidraulika nije mogla ući na vrata dvorane Mladosti pa sam zamolila da srušimo vrata, dovratke i zidove oko vrata. Rekli su mi - 'Samo rušite...', a ja sam rekla - 'Sagradit ćemo nova, veća i bolja vrata'.

Pročitajte cijeli članak: Foto - Rijeka - Centar

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr