Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Fotografije - Rijeka

Rijeka - Riječki karneval 2022. - 18.06.

Prvi put u povijesti Međunarodnog riječkog karnevala održana je ljetna karnevalska povorka. Međunarodna karnevalska povorka Riječkog karnevala, sa 50-ak karnevalskih grupa i oko 4500 maškara, krenula je u subotu središtem grada. Povorku su predvodili Meštar Sandi i kraljica Riječkog karnevala Dora Pilepić. Riječki karneval se teško može opisati ili u potpunosti dočarati fotografijama ili televizijskim prijenosom. Riječki karneval treba doživjeti i proživjeti! Zato vas sve pozivamo u Rijeku na slijedeći karneval - gdje uvijek možete biti ono što želite!

Opširnije...

Rijeka - Fiumanka 2022. - 11.06.

Danas točno u podne ispred riječkog lukobrana startala je 23. Fiumanka. U svega 59 minuta ciljem je prošao Portopiccolo Prosecco Doc kao najbrži brod 23. Fiumanke. Odmah iza njega u cilj je ušla Maxi Jena, treći je bio Generali Asillina III , četvrti je Adriatic Europa dok je peti bio Molo longo. Među medijskim posadama najbrža je bila Nova TV, drugi je bio HRT, a treći Novinet TV. Od obiteljskih krstaša prva je u cilj ušla jedrilica Bubamare - INA.

Opširnije...

Pogon Kulture Rijeka - Kizomba Club Croatia - 04.06.

Kizomba Club Croatia iz Rijeke pretvorila je Pogon Kulture u pravi mali raj plesa kizombe. Brojni plesači s oduševljenjem su dočekali kralja Urban Kiza Jojoa iz Pariza, koji je u dvosatnoj radionici pokazao način svog stila #let's play kizomba. Party do duboko u noć žario je uz Dj-eve iz Slovenije Lucky Luxa i Bradleya.

Opširnije...

Kancelarija Bar Rijeka - Pelin party - 06.05.

KANCELARIJA BAR u petak je na spektakularan način uz pelin party digao na noge mnogobrojne posjetitelje. Live nastup fantastičnog benda Duo Brutalero, uz vruće i plesne ritmove, trajao je dugo u noć. Bogat program koji nas očekuje ove sezone sigurno će ucrtati KANCELARIJA BAR u kartu vrhunske zabave i odlične glazbe. KANCELARIJA BAR nalazi se u samom srcu Rijeke, u neposrednoj blizni Osnovne škole Nikola Tesla (Đure Šporera 2A). Vidimo se uskoro na idućem partyju u režiji KANCELARIJA BAR-a. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr