Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Fotografije - Rijeka

Kancelarija Bar Rijeka - After Work Party - 29.10.

Osvježenje i opuštanje nakon napornog radnog dana potreba je i motivacija koja svakodnevici daje novu energiju. U petak se je u Rijeci održao prvi u nizu After Work Party u KANCELARIJA BAR-u. Prvi u nizu party bio je u znaku vrućih i plesnih ritmova uz live nastup fantastičnog benda Duo Brutalero. U druženju nakon poslovnih obaveza mnogobrojni gosti uživali su čitave večeri. KANCELARIJA BAR predstavlja idealno mjesto za druženje s kolegama i prijateljima, uz bogatu ponudu pića, prekrasno uređenje i pomno biranu glazbu, pruža zasluženi predah od užurbanog života. KANCELARIJA BAR nalazi se u samom srcu Rijeke, u neposrednoj blizni Osnovne škole Nikola Tesla (Đure Šporera 2A). Vidimo se uskoro na idućem After Work Partyju u KANCELARIJA BAR-u. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.

Opširnije...

Caffe Bar & Night Bar Lilac - 4. godišnjica - 08./09.10.

U petak i subotu u Caffe Baru & Night Baru Lilac održala se je velika proslava povodom četvrte godišnjice bara. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na proslavi koja je privukla mnogobrojne goste. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Caffe Baru & Night Baru Lilac želimo puno uspjeha i sreće u daljnjem radu.

Opširnije...

Caffe Bar Kosi Toranj Rijeka - Joe2Shine - 09.10.

U subotu povodom otvorenja zimske sezone Caffe Bara Kosi Toranj Rijeka, DJ pult preuzeo je jedan od najtraženijih DJ-eva na ovim prostorima, fantastični Joe2Shine. U prekrasnom ambijentu bara atmosfera je bila odlična, a Joe2Shine vrućim vibracijama rasplesao je sve. Što više reći osim - vrhunski party! Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.

Opširnije...

Caffe Bar Kosi Toranj - Proslava prve godišnjice - 24.09.

U petak se je u Rijeci održala svečana proslava prve godišnjice Caffe Bara Kosi Toranj. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na godišnjici koja je privukla mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe za koju su zaduženi bili DJ Emilio Dalbello i Tonči Trinajstić na saksofonu, mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su cijelu večer. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Caffe Baru Kosi Toranj želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr