Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Fotografije - Rijeka

Kancelarija Bar Rijeka - Pelin party - 06.05.

KANCELARIJA BAR u petak je na spektakularan način uz pelin party digao na noge mnogobrojne posjetitelje. Live nastup fantastičnog benda Duo Brutalero, uz vruće i plesne ritmove, trajao je dugo u noć. Bogat program koji nas očekuje ove sezone sigurno će ucrtati KANCELARIJA BAR u kartu vrhunske zabave i odlične glazbe. KANCELARIJA BAR nalazi se u samom srcu Rijeke, u neposrednoj blizni Osnovne škole Nikola Tesla (Đure Šporera 2A). Vidimo se uskoro na idućem partyju u režiji KANCELARIJA BAR-a. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.

Opširnije...

Kancelarija Bar Rijeka - After Work Party - 01.04.

U petak se je u Rijeci održao još jedan u nizu After Work Party u KANCELARIJA BAR-u. Bezvremenski hitovi Daria Terglava podigli su na noge sve goste KANCELARIJA BAR-a. Posebnost ove večeri bila je proslava rođendana uz slavljeničku tortu i šampanjac. KANCELARIJA BAR predstavlja idealno mjesto za druženje s kolegama i prijateljima, uz bogatu ponudu pića, prekrasno uređenje i pomno biranu glazbu, pruža zasluženi predah od užurbanog života. KANCELARIJA BAR nalazi se u samom srcu Rijeke, u neposrednoj blizni Osnovne škole Nikola Tesla (Đure Šporera 2A). Vidimo se uskoro na idućem After Work Partyju u KANCELARIJA BAR-u. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.

Opširnije...

Kancelarija Bar Rijeka - Badnjak party - 24.12.

Božićna čarolija proteklih je dana vladala KANCELARIJA BAR-om. Badnju večer u srcu Rijeke obilježio je nezaboravan provod uz zarazne ritmove Acoustic dua Dario Terglav & Endi Oblak. Veselo druženje, pozitivna energija i brojna iznenađenja upotpunili su blagdanski duh i zajedništvo ove posebne Badnje večeri u KANCELARIJA BAR-u.

Opširnije...

Kancelarija Bar Rijeka - After Work Party - 17.12.

Osvježenje i opuštanje nakon napornog radnog dana potreba je i motivacija koja svakodnevici daje novu energiju. U petak se je u Rijeci održao drugi u nizu After Work Party u KANCELARIJA BAR-u. Drugi u nizu party bio je u veselom adventskom tonu uz vruće i bezvremenske hitove Benda Cons Acoustic. U druženju nakon poslovnih obaveza mnogobrojni gosti uživali su čitave večeri. KANCELARIJA BAR predstavlja idealno mjesto za druženje s kolegama i prijateljima, uz bogatu ponudu pića, prekrasno uređenje i pomno biranu glazbu, pruža zasluženi predah od užurbanog života. KANCELARIJA BAR nalazi se u samom srcu Rijeke, u neposrednoj blizni Osnovne škole Nikola Tesla (Đure Šporera 2A). Vidimo se uskoro na idućem After Work Partyju u KANCELARIJA BAR-u za Badnjak u petak 24. prosinca 2021. godine. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr